vineri, 21 ianuarie 2011

Compilatia "Battle.Friendhood.Net"




Compilatia Battle.Friendhood.Net va fi lansata la inceputul lunii februarie (speram). La aceasta compilatie au participat membri de pe site (Becks, Static, Prophetu, OZN, Mo', Lital, DopeRapper, etc), dar si persoane mai cunoscute din muzica asta pe care ne laudam c-o ascultam (Rey, SQN, Kryp, Cino, DexStaR, In Extremis, 6pack, etc), iar pe langa acestia vor fi niste MCs surpriza, cu un potential foarte mare, insa care nu au avut parte de succesul pe care il merita.
De asemenea, pe compilatie vor fi invitati si MCs din alte parti (cate unul din urmatoarele tari: Franta, UK, USA si Italia)

Compilatia are ca scop atat promovarea site-ului http://battle.friendhood.net, dar si promovarea unor MCs mai putin cunoscuti.

Calitatea unor piese va fi slaba decat calitatea altora, deoarece unii dintre MCii de pe acest site au ales sa aiba piese 'homemade', pentru ca fac acest lucru ca pe un hobby, nu ca pe o cariera!
Noi stim ca in hip-hop sunt mai multi papagali decat in tarile exotice si cateodata ne-am dori sa primim pareri numai de la trupa "Fara Critica", dar cum acest lucru nu se poate, o sa acceptam parerile tuturor si o sa incercam ca pe viitor sa fim mai buni.

Noi promovam BATTLE-URILE in primul rand!!! ... indiferent de ce tip sunt ele, Audio, Text, Video sau Prin Semne!!!
Stiu ca multi veti spune ca battle-urile nu se dau pe net si ca nu noi nu stim ce e ala un battle, dar tot voi, astia multi, inca traiti cu impresia ca "battle" e singularul de la "beatles"!

Coperta pe care am pus-o este o simpla COPERTA PROMO a aceste compilatii (pentru care ii multumim lui Lital), deoarece coperta finala va suferi cateva modificari minore.

In curand vom pune si o PIESA PROMO a compilatiei, piesa facuta de doi membri ai site-ului, iar restul pieselor le veti putea auzi atunci cand o sa apara restul smecheriei.

~~~
PS - Daca mai e cineva care vrea sa participe la aceasta compilatie... de pe site sau de oriunde altundeva, si daca are certitudinea ca va putea termina ce vrea sa faca pana in 20 ianuarie cel tarziu, atunci il asteptam la una din urmatoarele adrese:
Becks - mirch.becks@yahoo.com
OZN - omulzilelornegre@yahoo.com



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu