duminică, 30 ianuarie 2011

HTB Crew - Nimeni nu e un nimeni

afis nimeni nu e un nimeni

In primul rand vreau sa felicit pe baietii pentru intiativa si sa le acord niste note: 10 pentru initiativa,6 pentru scenariu,6 pentru regie.Felicitari!

Filmul “Nimeni nu e un nimeni” reprezinta o parte dintr-un proiect mai mare al HTB Crew, proiectul neputand sa-l realizam, ne-am limitat la acest film.
Filmarile au inceput inca din luna aprilie şi s-au sfarsit in luna noiembrie, nu vreau sa amintesc de trecutul HTB Crew inainte de acest film, asa ca o sa trec peste acest amanunt.
Acest film reprezinta inceputul nostru, este primul film de lung metraj realizat 100% in Craiova cred, care isi promoveaza orasul sau si care in acelasi timp are un singur mesaj bine delimitat, ‘Anti-Drog’.
Eu, Ţuţurescu Alexandru, ocupandu-ma de productia video trebuie sa va spun ca acolo n-ati vazut tot ce pot sa fac, filmul acela ca va vine sau nu sa credeti a fost montat/editat de mine in numai 6 zile, stiu ca pare incredibil, dar acesta este adevarul.

HTB Crew doreste sa-si ceara scuze de calitatea video a acestui film in anumite parti, dar din pacate bugetul nostru este foarte scazut sau inexistent si nu suntem sprijiniti de absolut nimeni din punctul acesta de vedere.
O scurta prezentare a filmului ? Toata actiunea se petrece in Craiova, oras in care toti tinerii sunt predispusi la droguri.In acest oras exista 2 tipuri de tineri, cei care prefera sportul pentru a duce o viata sanatoasa, si cei care prin prisma sporutului vand droguri pentru a face bani.Printre aceste sporturi se numara parkour-ul, breakdance-ul sau wu shu-ul.Aceste 2 categorii de tineri ajung intr-un final la un conflict, iar aparent, in aceasta parte a filmului binele invinge raul.Observati ca am spus “aceasta parte a filmului”, da, nu pot da data exacta, dar va avea si o continuare acest film daca va avea succes, asa ca va rugam sa-l promovati cum puteti dumneavoastra, iar daca puteti sa ne ajutati financiar va astept pe adresa de mail a clubului – htb.crew@yahoo.com.

Am uitat sa specific, filmul “Nimeni nu e un nimeni” este un film low-cost, sau poate no-cost, deoarece singurii bani pe care i-am platit au fost pe mancare, lichide, bilete de autobuz si taxi.
In concluzie, daca vreti sa ne ajutati şi in acelasi timp sa va promovati orasul, puteti trimite acest link http://www.htbcrew.ro catre toti prietenii dumneavoastra, si am sa va ramanem recunoscatori.
P.S: Filmul este facut de incepatori in domeniu, chiar daca exista cateva foarte mici greseli, n-am vrut sa reeditam pentru ca reprezinta inceputul nostru, si trebuie sa existe si greseli !

 

Pentru a descarca filmul intra pe site-ul oficial HTB Crew!
Fil

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu