miercuri, 30 martie 2011

Cinemaforum la Calarasi - Aura



Pentru cei din Călăraşi care nu a auzit până acum Centrul Cultural Judeţean Călăraşi în parteneriat cu Tenaris Silcotub şi Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei”, organizează cea de-a II-a ediţie a proiectului cinematografic CINEFORUM.
Proiecţiile se vor desfăşura în fiecare miercuri la ora 18:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi (la Teatru).

Astazi a fost filmul Aura ( El Aura 2005) un film latino amerincan dacă nu ma inşel in regia lu`Fabian Bielinsky.

"Espinoza este un tip singuratic si introvertit, care impaiaza animale si viseaza sa dea o spargere
perfecta. La prima lui expeditie de vanatoare, visul lui devine brusc realitate.
Părerea mea despre film?Un pic sec.De ce? Păi Espinoza tipu` singuratic care are o bună ţinere de minte şi vrea să dea o spargere perfectă până la urmă uită cel mai important detaliu care face spargerea un eşec total şi se mai lasă şi cu sânge.

Bine nu sunt eu cel mai bun critic de filme dar chiar m-am simţit ok chiar daca în spatele nostru unu citea cu voce tare subtitrare şi o babă vorbea cu altă babă la telefon despre cand o sa o mai facă si ele lată.
Totuşi această iniţiativa merită susţinută şi chiar ma mirat faptul ca deşi intrarea a fost liberă lumea nu prea sa înghesuit la film.Dacă nici la un film gratis nu venim la cele cu plată ce sa mai zicem.

Deci pentru cei din Călăraşi pe 6 aprilie este ultimul film si anume "Concertul" o productie romaneasca aşa că numai staţi acasă si veniţi la film.E GRATIS doar trebuie sa vă luaţi biletele de la teatru.

Biletele gratuite pot fi ridicate de la Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, în limita locurilor disponibile.Greu nu?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu