joi, 19 mai 2011

Etnobotanicele – Magazinele morții



Acum ceva timp dacă te drogai erai privit ca pe ultimul om. De când sau legalizat etnobotanicele este la moda sa tragi pe nas şi să fumezi tot felul de căcaturi şi chimicale.Acum sau inchis magazinele dar am impresia ca tot se mai vând pe sub mână.Ce ati relzolvat domnilor aleşi?


Un sondaj realizat recent de Centrul Național Antidrog și pentru Drepturile Omului din România relevă că 55% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 31 de ani din zece municipii fie au încercat, fie consumă în mod regulat produse de natură etnobotanică, iar consecințele dependenței față de drogurile etnobotanice sunt nefaste, de la modificările deseori iremediabile ale stărilor de conștiință și de la degradarea ireversibilă a sănătății până la moarte.
Acest film documentar, realizat de TVR și difuzat în emisiunea Semne, prezintă efectele dezastruoase pe care le pot avea etnobotanicele asupra celor care le consumă. Documentarul conține mărturii ale unor consumatori care și-au pus sănătatea și viața în pericol în căutarea de senzații tari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu