luni, 29 noiembrie 2010

Jaf la un magazin de bijuterii din Calarasi

 
Si uite ca iar ajunge Calarasi pe la tv cu un frumusel jaf ca de altceva nu suntem in stare.

Două persoane care purtau căşti de motociclist au pătruns ieri, 29 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, într-un magazin din care au sustras bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 de lei. După ce au agresat vânzătorul, hoţii au fugit cu un scuter. Poliţiştii au făcut filtre la ieşirile din oraş, însă fără niciun rezultat.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi, inspector Ramona Tudor, ne-a declarat că ieri, la ora 14:15, s-a primit un apel pe 112 privind producerea unui jaf la magazinul de bijuterii situat pe strada Ştirbei Vodă. Din primele declaraţii luate de la faţa locului, se pare că hoţii au intrat în magazin în momentul în care vânzătorul s-a întors din pauza de masă. Aceştia au pătruns în magazin purtând căştile de motociclist pe cap. Vânzătorul a fost lovit în zona capului, apoi a fost târât până în baie. Atacatorii au reuşit să fure bijuterii din aur şi argint aflate expuse la vânzare. Inspectorul Ramona Tudor ne-a declarat că persoana atacată s-a speriat şi nu a mai acţionat butonul de panică. Oamenii de la faţa locului au declarat că vânzătorul a fost ameninţat cu un pistol şi apoi agresat, însă din informaţiile obţinute de la reprezentanţii poliţiei nu reiese acest lucru. Hoţii au reuşit să fugă cu ajutorul unui scuter, însă au fost filmaţi de camera de luat vederi a magazinului. Detaliile scuterului au fost date echipajelor de poliţie care au făcut filtre la ieşirile din oraş, însă până la închiderea ediţiei de astăzi a ziarului hoţii nu au fost identificaţi.
Al doilea jaf la aceeaşi societate
În toamna anului trecut, la Călăraşi a avut loc un jaf armat, în plină zi, la un magazin de bijuterii situat pe principala arteră de circulaţie a municipiului, strada Prelungirea Bucureşti. Şi acel magazin aparţine aceluiaşi patron care a înregistrat, ieri, cel de-al doilea jaf la societăţile sale. Vă reamintim că în urmă cu un an, patru indivizi mascaţi şi înarmaţi cu pistoale au pătruns în interiorul magazinului de bijuterii "Silver Star" din Călăraşi, iar una dintre persoane a efectuat un foc de armă cu bile de cauciuc spre o uşă din incinta societăţii timp în care ceilalţi indivizi au sustras aproximativ 8 kg de bijuterii din aur aflate pe rafturile magazinului. Dacă se confirmă ipoteza jafului armat şi la spargerea de ieri ar fi cel de-al doilea înregistrat la magazinele "Silver Star" din municipiul Călăraşi.

sursa : Observator De Calarasi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu