sâmbătă, 14 mai 2011

Festivalul - Flori de mai 2011



Ieri am primit un mail de la o doamnă în legatură cu festivalul de muzică uşoară "Flori de Mai".Nu am vreo legatură cu acest festival dar o să postez acest articol în speranţa că o să fie de ajutor.

Uite că festivalul Flori de mai a ajuns la ediţia cu numarul 23. El se va desfaşura in data de 27-29 mai şi din câte am inţeles eu până acum invitaţii confirmaţi sunt Provincialii,Anna Lesko,Connect-R,French Kiss,Lally.

UPDATE:

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi organizează, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Călăraşi şi Primăria Municipiului Călăraşi, Festivalul-concurs de interpretare a muzicii uşoare “Flori de mai”, ediţia a XXIII-a. Festivalul se va desfăşura în perioada 27- 29 mai 2011, după următorul program:
Vineri, 27 mai 2011 Concurs şi festivitate de premiere – Secţiunea „Floricele pe câmpii”- ora 18:30 - Sala C.C.J. Călăraşi

Sâmbătă, 28 mai 2011
Concurs - Secţiunile “Flori de mai” şi “Şerban Georgescu” – ora 20:00 - scena Arenei “Navrom”


Duminică, 29 mai 2011
Gala Laureaţilor – Festivitatea de premiere - ora 20:00 - scena Arenei “Navrom”                              
Juriul festivalului va fi format din:
-Viorel Gavrilă – compozitor şi dirijor – preşedinte juriu
-Viorela Filip - interpret, textier, profesor de canto şi muzică uşoară a Şcolii de Artă Bucureşti, compozitor, membru U.C.M.R. – membru juriu
-Diana Radu Stan – Director Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov
-Sorin Danciu – director D.J.C.C.P.C.N. Călăraşi – membru juriu
-Marius Văduva – interpret, membru juriu

Vor concerta în afara concursului propriu-zis:
Sâmbătă / 28 mai 2011: CONNECT-R, ANNA LESKO              
Duminică / 29 mai 2011: PROVINCIALII, FRENCH KISS, LALLY
Flori de Mai - Festival de muzică usoara care se desfaşoara în aer liber la arena Navrom din Călăraşi.
La fiecare ediţie, organizatorii urmăresc afirmarea şi promovarea artistică a interpreţilor de muzică uşoară românească, selectarea şi stimularea celor mai valoroase prezenţe, asigurând un cadru propice pentru evoluţia în concurs.
Având o veche tradiţie pe plan naţional în descoperirea tinerilor interpreţi.


Concursul este structurat pe trei secţiuni:

1. Secţiunea “FLORI DE MAI“ – în cadrul căreia vor evolua solişti cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, ce au câştigat cel puţin un Trofeu sau Premiul I la un alt concurs de gen din România în cursul anului 2009.

2. Secţiunea “Serban Georgescu” – unde concurenţii cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, vor trebui să prezinte o melodie a compozitorului Şerban Georgescu, figură marcantă a componisticii româneşti, care de-a lungul timpului s-a implicat activ în desfăşurarea acestui festival.

3. Secţiunea “Floricele pe câmpii” - în care vor evolua copii cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani, împărţiţi în trei grupe de vârstă (6-9; 10-13; 14-16), ce vor prezenta o melodie în concurs.

Aceste secţiuni ale Festivalului Naţional “FLORI DE MAI” oferă o gamă completă de manifestări precum şi recunoaşterea valorilor muzicii uşoare româneşti.
În fiecare seară a festivalului vor susţine un recital interpreţi consacraţi ai muzicii uşoare româneşti.





Mai multe detalii puteţi afla daca trimiteţi un mail pemailto:office@cultura-calarasi.ro sau  pe http://www.calarasi.djc.ro%20/. Numai Bine.

3 comentarii:

proconsul de ce nu mai vine sa cante la flori de mai sau fuego care este un artist super frumos si cu o voce de te unge pe suflet sau raul iar un artist superb sau autentic ,nemuritorii, etc

Intreaba organizarea:)))

vorbeste cu lautarul... pardon ... cu DIRECTORUL Centrului cultural Calarasi... bn k vin sh astia:-j

Trimiteți un comentariu