luni, 2 mai 2011

Cele mai stupide 15 decese



1. Fostul preşedinte francez, Felix Faure, a murit (fericit), în 1899, în propriul birou în timp ce amanta sa îi făcea sex oral.
2. Cântăreţul francez Jean Claude François, care a compus varianta originală a melodiei My Way, a murit electrocutat în timp ce încerca să schimbe un bec, iar el era în cada plină cu apă.
3. Leslie Harvey, chitaristul trupei Stone the Crows, a murit pe scenă în 1972, electrocutat de microfonul la care cânta.
4. O altă moarte cel puţin bizară este a dramaturgului Tennessee Williams, care, în anul 1983, a fost găsit mort în camera de hotel, după ce s-a înecat cu un dop de sticlă. Era mort de beat.

5. Poate cea mai controversată moarte este cea a prezentatoarei TV Christine Chubbuck, angajată a postului de televiziune Channel 40. Aceasta a anunţat în timpul unei emisiuni că va urma o premieră absolută: a scos un revolver şi s-a împuşcat în cap. Imaginile au fost transmise în direct.
6. În 2005, Lee Seung Seop, un coreean în vârstă de 28 de ani, s-a prăbuşit într-un internet café, după ce jucase Starcraft & World of Warcraft timp de aproximativ 50 de ore consecutiv. Cu şase săptămâni înainte de moartea sa, fusese concediat pe motiv că lipsea de la serviciu pentru a-şi petrece timpul jucându-se pe computer.
7. În 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cord în timpul unei curse. Calul său, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayes devenind astfel primul jocheu mort care a câştigat vreodată o cursă.
8. Un bărbat din Texas, SUA, care nu putea să înghită alcool din cauza unor probleme medicale la gât. Nu a renunţat la alcool, ci a încercat să îl introducă în organism prin rect, printr-o procedură similară celei prin care se face o clismă. A murit după ce şi-a introdus în organism două sticle de sherry de 1,5 litri.
9. Un bărbat din West Virginia a fost zdrobit sub resturile unui hambar, după ce a tăiat cu o drujbă un stâlp de susţinere şi a făcut ca toată clădirea să-i cadă în cap.
10. Doi tineri din Carolina de Sud, soţ şi soţie, au fost găsiţi în comă, goi pe stradă. Mister mare, nu prezentau urme de violenţă. S-a investigat atent şi le-au fost găsite hainele pe un acoperiş ţuguiat de deasupra locului unde au fost descoperiţi. Se pare că au căzut în timp ce încercau să facă dragoste.
11. Un om a murit înecat în piscină. Nimic ciudat până aici. Însă trebuie spus că e cel puţin stupid să te îneci în piscină la o petrecere la care erau prezenţi în jur de 200 de salvamari. S-a întâmplat în 1985, la petrecerea organizată de salvamarii din New Orleans, pentru a sărbători încheierea sezonului fără niciun deces. La sfârşitul petrecerii a fost găsit în piscină corpul neînsufleţit al lui Jerome Moody în vârstă de 31 de ani. Nimeni nu a observat până atunci că omul plutea fără suflare.
12. Hans Steininger a fost relativ celebru pentru că avea cea mai lungă barbă din lume: 1,4 metri. Barba însă l-a şi ucis. În anul 1967 avut loc un puternic incendiu, în timpul căruia, încercând să fugă, Steininger s-a împiedicat de propria barbă şi şi-a rupt gâtul.
13. În 1991, Yooket Paen a murit în timp ce se plimba prin ferma sa. A alunecat într-o groapă, în cădere s-a agăţat de un cablu de curent şi s-a electrocutat. La înmormântare, sora sa, arătând cum s-a întâmplat nefericitul eveniment, a alunecat şi a atins acelaşi fir. A decedat şi ea tot prin electrocutare.
14. Un bărbat din Illinois a pariat cu un prieten că, dintre ei doi, va sta cel mai mult întins pe şine în calea unui tren care se apropie. A câştigat.
15. În 1990, un magician amator a murit în timp ce încerca să facă o cascadorie numită ‘îngropat de viu’. S-a aşezat într-un sicriu din sticlă construit de el şi a fost coborât într-o groapă. Aceasta a fost parţial acoperită cu pământul scos, iar echipa care îl ajuta a turnat beton pentru a umple groapa. La un moment dat, aceştia şi-au dat seama că betonul a spart sicriul, iar când l-au scos, au constatat decesul.

1 comentarii:

Primu e mijto mijto =)) ... nu mai pot de ras :)) ...

Trimiteți un comentariu