miercuri, 5 ianuarie 2011

Din seria Brigada Diverse



Brigada Diverse intră în acţiune



Doua cazuri de furt, aparent banale, ii conduc pe Capitanul Panait (Toma Caragiu), Plutonierul Capsuna (Sebastian Papaiani), Sergentul Cristoloveanu (Dumitru Furdui) si cainele Costel pe urmele unei adevarate retete de borfasi. Confruntarea cu vestitul “trio” Gogu (Dem Radulescu) – Trandafir (Puiu Calinescu) – Patraulea (Jean Constantin) naste situatii comice irezistibile.
Film pilot din seria “Brigada Diverse” (B.D.).
“Reteta acestui serial de comedie caruia ii sporeste succesul in timp este -cu siguranta- distributia de aur, marilor comici oferindu-li-se partituri pe masura- pline de seva , dar si conditii pentru a le spori hazul, prin amendarea cu o ironie truculenta.” -Irina Coroiu


B.D. în alertă


Brigada Diverse (Capitanul Panait, Plutonierul Capsuna, soferul Cristoloveanu si cainele Costel) primeste misiunea de a descoperi provenienta unor bani falsi. Eroii pun la cale o capcana pentru a-i prinde in flagrant delict pe infractori, dar acestia reusesc sa scape. Luand apoi urma celor trei borfasi (Gogu, Trandafir si Steriade), Brigada ajunge in sediul falsificatorilor, unde constata ca seful lui Panait, Dobrescu, ii arestase deja pe banditi.
Al doilea film din seria “Brigada diverse”, este impartit in 2 episoade: “Femeia fara identitate” si “Vaduve cu termen redus”.



B.D. la munte şi la mare


Capitanul Panait (Toma Caragiu) isi mobilizeaza din nou echipa pentru anihilarea unei periculoase retele de traficanti de droguri si recuperarea unei valoroase icoane facatoare de minuni. Nici de data aceasta, Gogu (Dem Radulescu), Trandafir (Puiu Calinescu) si Patraulea (Jean Constantin) nu scapa nepedepsiti.
Al treilea film al seriei de comedii politiste “Brigada Diverse”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu